Wordt jij onze nieuwe Medewerker Bedrijfsbureau?

October 15, 2024

Hoi! Ik ben Nico Vonk, hardloopgek én met veel plezier werkzaam bij Proschoon. Met mijn pensioen in zicht (mei 2025 is het zover!), ben ik op zoek naar iemand die net zo veel energie in de baan wil steken als ik in mijn dagelijkse rondje hardlopen. Want ja, bij Proschoon is het werk net een goede hardloopsessie: af en toe flink doorlopen, maar er is altijd ruimte om even op adem te komen en ik heb nog nooit een blessure opgelopen.  

Dus, wie is klaar om het stokje van mij over te nemen?

Een kijkje in mijn werkdag?

Elke dag bij Proschoon voelt een beetje als een warming up: Ik begin met het doornemen van de mailbox en meteen de belangrijkste taken te tackelen - een pittige intervaltraining voor je hersens. Mijn werkzaamheden bestaan verder uit:

  • Inventariseren en maken van offertes voor regulier -en eenmalige schoonmaakwerkzaamheden bij bestaande- en nieuwe klanten.
  • Het beheren van de contracten (doorvoeren van de mutaties en administratief gereed maken t.b.v. de facturatie etc.)  
  • Werkvoorbereiding naar het operationeel management, o.a. werkprogramma’s maken en de planning laagfrequente werkzaamheden. Een beetje zoals het uitzetten van je hardlooproute!
  • En ja, heel af en toe doen wij mee aan een Europese aanbesteding, Je loopt immers ook niet elke week een Marathon toch?

Wat levert het je op?

Nou, behalve een flinke dosis werkplezier en de trots van samen successen behalen, bieden we je ook:

  • Een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 5%.
  • De mogelijkheid om deels vanuit huis te werken, inclusief de benodigde tools zoals een laptop, telefoon en een auto van de zaak.
  • 26 vakantiedagen, inclusief een vrije dag op je verjaardag.
  • Pensioenopbouw via het Bedrijfstakpensioenfonds voor het Schoonmaak- en Glazenwassersbedrijf.
  • Flexibele werktijden voor een gezonde balans tussen werk en privé.
  • Leuke uitjes en teambuildingactiviteiten, zoals de jaarlijkse deelname aan de Alkmaar City Run met je collega's! Al is het maar voor de lol en de gezelligheid.

Wat heb je nodig?

  • Je bent goed met cijfers en houdt van overzicht. Net zoals bij een marathon: als je eenmaal in je ritme zit, laat je je niet meer van de wijs brengen.
  • Je hebt geen probleem met multitasken. Met meerdere ballen jongleren? Jij kunt het!
  • Programma's zoals Word, maar met name Excel  hebben (bijna) geen geheimen voor je. Heeft het toch nog wat geheimen voor je dan volg je toch een Excel cursus? ;) Wij werken in Nocore en als je uit de schoonmaakbranche komt en hiervan kennis hebt, nodigen wij je zeker uit om langs te komen!
  • Enthousiasme en de juiste instelling wegen voor ons zwaarder dan diploma’s. We willen gewoon iemand met de juiste energie en drive!

En Proschoon?

Bij Proschoon draait alles om het bieden van kansen. Wij zijn een sociaal schoonmaakbedrijf dat niet alleen de hoogste kwaliteit levert aan onze klanten, maar ook investeert in de groei van onze medewerkers. Ons team is hecht, we werken nauw samen en zetten ons in voor duurzame successen. Dit doen we al jaren, en met trots kijken we uit naar de toekomst. Ons motto? Iedereen verdient een echte kans op de arbeidsmarkt.

We zorgen ervoor dat je werk naadloos aansluit op je privéleven, want werken is leuk, maar we houden ook van ontspanning. Of dat nu een potje hardlopen is of een andere hobby – we supporten het allemaal!

Klaar voor de start?

Ben jij klaar om het estafettestokje over te nemen en samen met ons team nieuwe successen te behalen? Aarzel dan niet, solliciteer vandaag nog! Zelfs als je niet helemaal voldoet aan alle eisen: we trainen je graag naar de top.

Je mag je cv en motivatie sturen naar m.meentz@pro-schoon.nl. Als je mij wilt spreken over de functie of hardlooptips 😉 dan kan je contact met mij opnemen 06-21918897  

Wie weet loop jij binnenkort mee met de volgende Alkmaar City Run! Hopelijk tot snel!

Solliciteer nu